QUI SÓC?

Vaig nàixer a Monòver el 13 de juny de 1972 malgrat aparentar haver-ho fet mínim una dècada més tard o, almenys, això vull pensar jo.

Llicenciada en Sociologia per la Universitat d’Alacant, actualment treballe a l’Ajuntament de Monòver en horari de matí mentre que la vesprada la dedique íntegrament a córrer d’extraescolar en extraescolar amb els meus fills,  i les nits les dedique a viure!

En 2002 vaig publicar el meu primer llibre de monòlegs Sempre plou quan no hi ha escola, que un agosarat Andreu Buenafuente es va atrevir a prologar.

Des de 2002 i fins a 2007 vaig posar en escena els meus monòlegs a diferents llocs de la Comunitat Valenciana i vaig participar en programes com “Parlar Sol” de Reus Televisió i “L’escenari” de Punt2. A més d’exercir també com a presentadora d’actes diversos, una tasca que vaig haver d’aparcar momentàniament per a dedicar-me a “criar”. Des de 2017, aprofitant que Arnau i Amàlia van començar a deixar que tornara, un poc, a ser persona de nou vaig reprendre l’escriptura i el món de l’espectacle. En els últims anys he format part de l’equip del diari La Veu com a columnista i he participat en diferents programes d’À Punt televisió com Assumptes interns o Comediants. Al temps que he recuperat també els escenaris amb projectes com Xe, de poble o com la participació en diferents rutes teatralitzades.