Publicacions

No t’ho diré mai

Diana s’acosta als cinquanta anys i afronta algunes de les situacions pròpies del moment vital. Creixen els fills, la mare es fa major, té pèrdues d’orina, necessita ulleres de prop i intenta trobar parella després de separar-se. Enmig de tot això, esclata l’epidèmia de la covid i s’imposa el confinament domiciliari, una situació que l’obligarà a observar la vida d’una altra manera i, així, ens convidarà també a nosaltres a adoptar una altra perspectiva: una mirada lúcida i tendra, irònica i divertida, que ens farà riure pàgina rere pàgina i que, al mateix temps, ens emocionarà gràcies a una actitud honesta i alegre, que celebra la vida per damunt de tot.

Guanyadora del Premi Enric Valor de Novel·la, No t’ho diré mai és una proposta feliç, pròpia d’una autora que debuta en la novel·la en estat de gràcia, amb un estil directe, desenfadat i quotidià, però alhora radicalment humà, tan lluminós com el somriure d’orella a orella que tindrem en acabar de llegir.

Una boda poc convencinal

Haver d’assistir a una boda no és sempre un pla abellidor; si, a més, el casament se celebra en ple mes d’agost, la cerimònia té lloc un bancal enmig de la muntanya i el teu acompanyant ha de ser el teu fill adolescent, les expectatives no són massa favorables. Però sovint cal deixar-se portar i gaudir de l’entorn i de la companyia. Un relat amb regust de vi i oli sobre la necessitat de reprendre els costums del passat per a millorar el nostre present i garantir el nostre futur de forma sostenible.

Dins de la campanya «Llegir en valencià, per a salvar el món» una inicitiva impulsada des de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, que promou la sostenibilitat del planeta i aborda els grans reptes globals a través de la lectura.

Amb i·lustracions de
Marta Chaves

Parlar sol, 30 monòlegs

Sempre plou quan no hi ha escola