90D

2017-01-22-19-13-58

Sens dubte, una de les coses més complicades que hem de fer les dones, –sé el que esteu pensant: un sashimi de pez fugu, que no tinc ni idea de què és, però si poses en Google “los platos más difíciles de cocinar” t’ix això. Doncs no-, és… comprar-se un sostenidor. Sí, així com sona. D’entrada sembla fàcil, però amb l’edat t’adones que no ho és tant. Arriba un moment en el que descobreixes que per a comprar-te un sostenidor no sols necessites un número. No, també fa falta una lletra. Vaja, que comprar-te un sostenidor és com jugar un ratet a “hundir la flota”. Tu allà dins de l’emprovador: 85A, agua! 90 B, tocado! 90 D tocado y hundido!! Un risc si, com jo, no eres massa bona en els jocs. Sort que tot té solució. Sort que estan ahí les professionals per ajudar-te. He de reconèixer que des que les vaig descobrir a elles tot és molt més fàcil i els meus pits les han acollit ja com si foren de la família.

No diré noms, però res com comprar-te un sostenidor a eixos magatzems que aquests dies ens animen a estimar-nos a colp de targeta. Ja us dic jo que en la secció de «Lencería» no sols ens estimen, sinó que ens ho demostren. Encara que, per a mi, allò més que amor sembla sexe pur i dur. Tan simple com arribar allà i dir-li a la dependenta que necessites un sostenidor però que no estàs segura de la talla. Acte seguit ella t’agafarà els pits amb una predisposició pròpia del mateixet Trump i ho endevinarà a la primera. –Vaja, que jo m’imagine que allò deu ser com dir-li Bon dia al nou president dels EUA-. Ara, tot siga dit, quina precisió!

Mai oblidaré la primera volta. Aquella dona que va clavar les mans als meus pits com si res, jo mirant de reüll per si algú estava captant la imatge amb el mòbil -hui en dia mai se sap-, i, automàticament, la resposta: 90 D! Bingo! Això sí, igual va sobrar el comentari posterior a crit pelat de “huy, hay que ver, con lo menudita que eres y el pecho que tienes”. Com que encara estava en estat de shock no vaig poder reaccionar, però per a mi que allò es va escoltar per megafonia i tot.

Tota la vida preservant jo els meus pits darrere d’aquelles carpetes folrades amb fotografies d’Spandau Ballet i de Duran Duran i aquella dona que es va llançar així com si res.

Per continuar assessorant-me, estimant-me o el que fóra allò, també em va acompanyar a l’emprovador, on em va donar una classe d’allò més completa mentre jo pensava que només volia un sostenidor, no una master class per a desfilar com a àngel de Victoria’s Secret. I tot aquell repàs per a acabar amb la pregunta trampa:

-¿Estás ovulando?

-Sí.

-Pues que sepas que es recomendable no comprar un sujetador si estás ovulando.

Què? És o no és difícil comprar-se un simple sostenidor!

Comparteix